Retur

Returnarea produselor

Ca sa va puteti bucura de calitatea produselor noastre, le livram la timpul optim de plantare. Recomandam sa le plantati cat mai curand posibil de la data primirii.

Plantele
Datorita naturii unora dintre plantele din oferta noastra, acestea nu pot fi returnate, iar dreptul de renuntare este exclus, pentru ca acestea se pot deteriora in perioada returnarii.

Conditiile noastre de garantie extinsa va ofera cea mai buna garantie cu privire la cumpararea plantelor si este menita sa va simplifice procesul de decizie. Doriti sa aflati mai multe? Dati clic aici, pentru garantia pe care o oferim.

Daca nu sunteti multumit de o planta pe care v-am livrat-o, va rugam sa contactati serviciul de relatii cu clientii. In cele mai multe cazuri va vom recomanda sa nu returnati plantele perisabile. Ne puteti contacta la info.ro@bakker.com sau la 021 408 06 46.

Alte produse, precum uneltele de gradinarit si articolele de iluminat
Returnarea este posibila in termen de 14 zile de la primirea comenzii. Va rugam sa le returnati nefolosite si in ambalajul original. Contactati serviciul de relatii cu clientii la info.ro@bakker.com sau la 021 408 06 46.

Perioada de retur de 14 zile expira in momentul cand preluati comanda in bune conditii.

Returnam valoarea produselor exclusiv prin transfer bancar. Returul sumelor se va face dupa ce primim din partea dvs. produsele in bune conditii. Costurile de retur sunt suportate de expeditor.

Cos de cumparaturi

×

Product title

1 x 29,95 lei

Subtotal