Modalitate de plata

Cum pot plăti comanda mea?

Plata in numerar, la livrare. Platiti in momentul primirii comenzii, nu in avans. Daca plata nu este efectuata, produsele sunt returnate catre expeditor. Costul suplimentar aferent platii cu numerar este de 5 lei.

Cum pot sa aplic voucherul sau codul de reducere?

Ati primit de la Bakker.com un voucher/cod de reducere pe care doriti sa Il folositi la comanda? Acesta poate fi adaugat in spatiul special, inainte de finalizarea comenzii.

Nota: Puteti adauga un singur voucher/cod de reducere la o comanda.

Pot adauga voucherul sau codul de reducere dupa plasarea comenzii?

Din pacate, dupa plasarea comenzii, nu mai este posibil sa adaugati codul de reducere. Desigur, puteti utiliza codul pentru o comanda urmatoare, plasata in perioada de valabilitate a codului.  

Codul meu de reducere nu funcționeaza?

Verificati perioada de valabilitate a codului dvs. de reducere. Retineti ca puteti folosi un singur cod de reducere per comanda. Daca intampinati dificultati, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nu am primit factura pentru comanda mea?

In mod normal, veti gasi factura in colet, insa in cazul in care aceasta lipseste, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact pentru a solicita o factura electronica.

Factura mea este incorecta, ce pot face?

Incercam sa reducem la minumim sansele ca factura dvs. sa fie incorecta. In cazul in care este necesar, va rugam sa ne informati prin intermediul formularului de contact sau suna +40 214 080 646.

Cos de cumparaturi

×

Product title

1 x 29,95 lei

Subtotal