Garantie si calitate

100% garantie pentru plante

Plantele noastre sunt crescute cu cea mai mare grija. Le acordam atentie speciala de la stadiul de radacina, pana la cel de planta tanara.

Ne asiguram astfel ca plantele pe care le livram sunt in perfecta stare de sanatate.

Toate produsele pe care le comandati de la noi beneficiaza de termenul legal de garantie, ceea ce inseamna ca acestea sunt sau trebuie sa fie intr-un mod rezonabil ceea ce asteapta clientii. Unele produse sunt acoperite si de garantia producatorului.

  • Pana la 5 ani garantie de crestere si inflorire
    Toate plantele perene, tufele, pomii, trandafirii beneficiaza de garantie de crestere si inflorire de pana la 5 ani. Aceasta pentru ca natura are nevoie de mai mult timp pentru a la aduce la stadiul de maturitate.
  • Pana la 1 an garantie de crestere si inflorire
    Toate semintele, bulbii, tuberculii si plantele anuale au garantie de crestere si inflorire de un an. Garantia incepe din momentul livrarii si se incheie la finalul perioadei de inflorire a acestora.

Inghet
Deteriorarea produsa de inghet (in cazul in care plantele mai putin rezistente sunt lasate afara) nu este acoperita de garantie.

Bulbi de flori de intalta calitate la Bakker.com

Autoritatea de verificare a bulbilor de flori si Autoritatea Olandeza de Inspectie Generala
Toti bulbii si tuberculii, precum bulbii de lalele, zambile, narcise si branduse, sunt aprobati de autoritatile olandeze in domeniu, Bloembollenkeuringsdienst (BKD) sau Nederlandse Algemene Keuringsdienst (NAK). Testele se fac in Olanda, direct la producator. Bulbii trebuie sa fie sanatosi si cu o singura origine, ca sa treaca testul. Daca sunt considerati conformi, se emite un certificat, necesar pentru a-i putea exporta.

Organizatia Olandeza a Calitatii Bulbilor de Flori

Timp de mai multi ani, bulbii de la Bakker.com au fost premiati cu cele mai inalte distinctii, statut recunoscut de Organizatia Olandeza a Calitatii Bulbilor de Flori (Stichting Keurmerk Bloemenbollen Holland).

Bakker.com este membru al Stichting Keurmerk Bloemenbollen Holland si un furnizor de top in domeniul bulbilor de flori si al plantelor perene. Toti bulbii si plantele perene sunt de inalta calitate, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri garantie de inflorire 100%.

Printre alte criterii, bulbii sunt validati in functie de calitate, varietate si intensitatea culorii, forma si vitalitate. Astfel putem garanta ca bulbii pe care ii comandati la Bakker.com vor incolti si astfel sa va putem acorda garantia de inflorire de 1 an.

Calitatea tufelor si a pomilor

Furnizam doua tipuri de pomi si arbusti: pentru gradina, precum si plante, arbusti si pomi crescute in ghivece

Plantele de exterior
Acestea sunt scoase din pamant de catre producator si curatate. Plantele lemnoase sunt apoi pastrate in depozite recoroase, la temperatura si umiditatea optime, pana se inregistreaza comenzile. Temperatura in depozite variaza in functie de varietati; temperatura este optima pentru hibernarea speciilor respective. Aceasta asigura continuarea dezvoltarii cand plantele ajung la client.

Plantele crescute in ghiveci
Pomii si arbustii din ghievece sunt stocate in condtii optime la producator, pana cand sunt comandate. Sunt mutate atunci in depozitele Bakker si trimise cat mai rapid posibil catre clienti. Avantajul acestor plante este ca pot fi plantate tot timpul anului. Si aici, controlul calitatii este asigurat de catre Bakker pe intrega aperioada de pastrare.

Calitatea plantelor perene
Livram plante perene de exterior, precum si crescute in ghiveci

Plantele de exterior
Sunt scoase din pamant de catre producator si curatate. Plantele lemnoase sunt apoi pastrate in depozite recoroase, la temperatura si umiditatea optime.

Plantele de ghiveci
Sunt stocate in condtii optime la producator, pana cand sunt comandate. Sunt mutate atunci in depozitele Bakker si trimise cat mai rapid posibil catre clienti. Avantajul acestor plante este ca pot fi plantate tot timpul anului. 

Calitatea semintelor

Semintele sunt verificate de NAK Horticulture - Agentia Olandeza de Inspectie pentru Horticultura (Nederlandse Algemene Keuringsdienst), care se ocupa cu inspectiile si certificarea tuturor companiilor care furnizeaza seminte.

Productia de seminte este un proces complex si consumator de timp. Semintele special selectate pe care le livram au fost verificate in acest sens. Semintele sunt uscate, curatate de alte resturi si ambalate.

Semintele sunt stocate in depozite cu temperatura si umiditate specifice fiecarei varitetati. Testele de germinare sunt facute cu regularitate, astfel incat sa putem asigura calitatea promisa. Semintele furnizate de Bakker intrunesc standarde inalte de germinare si puritate a variatetii. Semintele sunt livrate in pungi de hartie etichetate.

Cos de cumparaturi

×

Product title

1 x 29,95 lei

Subtotal