Garantie si calitate

100% garantie pentru plante

Plantele noastre sunt crescute cu cea mai mare grija. Le acordam atentie speciala de la stadiul de radacina, pana la cel de planta tanara.

Ne asiguram astfel ca plantele pe care le livram sunt in perfecta stare de sanatate.

Toate produsele pe care le comandati de la noi beneficiaza de termenul legal de garantie, ceea ce inseamna ca acestea sunt sau trebuie sa fie intr-un mod rezonabil ceea ce asteapta clientii. Unele produse sunt acoperite si de garantia producatorului.

  • Pana la 5 ani garantie de crestere si inflorire
    Pentru toate plantele perene, arbustii, copacii, gardul viu si trandafirii rezistenti care au nevoie de cativa ani pentru a ajunge la maturitate, dispuneti de garantie de 5 ani pentru crestere si inflorire
  • Pana la 1 an garantie de crestere si inflorire
    Pentru toate plantele perene, arbustii, copacii, trandafirii si gardul viu ce rezista iarna, dispuneti de garantie de un an pentru crestere si inflorire, pana la finalul primei perioade de inflorire a produsului.

    Toate celelalte produse livrate dispun de garantie de un an

Inghet
Deteriorarea produsa de inghet (in cazul in care plantele mai putin rezistente sunt lasate afara) nu este acoperita de garantie.

Bulbi de flori de intalta calitate la Bakker.com

Autoritatea de verificare a bulbilor de flori si Autoritatea Olandeza de Inspectie Generala
Toti bulbii si tuberculii, precum bulbii de lalele, zambile, narcise si branduse, sunt aprobati de autoritatile olandeze in domeniu, Bloembollenkeuringsdienst (BKD) sau Nederlandse Algemene Keuringsdienst (NAK). Testele se fac in Olanda, direct la producator. Bulbii trebuie sa fie sanatosi si cu o singura origine, ca sa treaca testul. 

Bulbii sunt evaluati in privinta calitatii, speciei si corectitudinii culorii, marimii si sanatatii, printre altele. Astfel, va putem garanta ca bulbii de flori pe care ii comandati de pe Bakker.ro vor inflori, motiv pentru care oferim garantie pentru crestere si inflorire.

Organizatia Olandeza a Calitatii Bulbilor de Flori

Bakker.com este membru al Stichting Kwaliteitskeurmerk Holland Selection si un furnizor de top in domeniul bulbilor de flori si al plantelor perene. Toti bulbii si plantele perene sunt de inalta calitate, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri garantie de inflorire 100%.

Printre alte criterii, bulbii sunt validati in functie de calitate, varietate si intensitatea culorii, forma si vitalitate. Astfel putem garanta ca bulbii pe care ii comandati la Bakker.com vor incolti si astfel sa va putem acorda garantia de inflorire de 1 an.

Calitatea tufelor si a pomilor

Furnizam doua tipuri de pomi si arbusti: pentru gradina, precum si plante, arbusti si pomi crescute in ghivece

Plantele de exterior
Acestea sunt scoase din pamant de catre producator si curatate. Plantele lemnoase sunt apoi pastrate in depozite recoroase, la temperatura si umiditatea optime, pana se inregistreaza comenzile. Temperatura in depozite variaza in functie de varietati; temperatura este optima pentru hibernarea speciilor respective. Aceasta asigura continuarea dezvoltarii cand plantele ajung la client.

Plantele crescute in ghiveci
Pomii si arbustii din ghievece sunt stocate in condtii optime la producator, pana cand sunt comandate. Sunt mutate atunci in depozitele Bakker si trimise cat mai rapid posibil catre clienti. Avantajul acestor plante este ca pot fi plantate tot timpul anului. Si aici, controlul calitatii este asigurat de catre Bakker pe intrega aperioada de pastrare.

Calitatea plantelor perene
Livram plante perene de exterior, precum si crescute in ghiveci

Plantele de exterior
Sunt scoase din pamant de catre producator si curatate. Plantele lemnoase sunt apoi pastrate in depozite recoroase, la temperatura si umiditatea optime.

Plantele de ghiveci
Sunt stocate in condtii optime la producator, pana cand sunt comandate. Sunt mutate atunci in depozitele Bakker si trimise cat mai rapid posibil catre clienti. Avantajul acestor plante este ca pot fi plantate tot timpul anului. 

Calitatea semintelor

Semintele sunt verificate de NAK Horticulture - Agentia Olandeza de Inspectie pentru Horticultura (Nederlandse Algemene Keuringsdienst), care se ocupa cu inspectiile si certificarea tuturor companiilor care furnizeaza seminte.

Productia de seminte este un proces complex si consumator de timp. Semintele special selectate pe care le livram au fost verificate in acest sens. Semintele sunt uscate, curatate de alte resturi si ambalate.

Asadar, semintele furnizate de Bakker indeplinesc cerintele ridicate privitoare la mentinerea capacitatii de germinare si puritatea soiului. 

Cos de cumparaturi

×

Product title

1 x 29,95 lei

Subtotal