Garantie si calitate

Care este garantia pentru produse?

Plantele noastre sunt crescute cu cea mai mare grija. Le acordam atentie speciala de la stadiul de radacina, pana la cel de planta tanara. Ne asiguram astfel ca plantele pe care le livram sunt in perfecta stare de sanatate.

Toate produsele pe care le comandati de la noi beneficiaza de termenul legal de garantie, ceea ce inseamna ca acestea sunt sau trebuie sa fie intr-un mod rezonabil ceea ce asteapta clientii. Unele produse sunt acoperite si de garantia producatorului.

• Pentru bulbi de flori și semințe, Bakker oferă o garanție de creștere și înflorire de un (1) an,
• Pentru plante de interior, plante ce rezistă iarna, arbuști, plante cu rădăcini nude, copaci și pomi, Bakker oferă o garanție de creștere și înflorire de șase (6) luni,
• Pentru toate produsele hardware Bakker oferă o garanție legală de doi (2) ani.

Inghet
Deteriorarea produsa de inghet (in cazul in care plantele mai putin rezistente sunt lasate afara) nu este acoperita de garantie.

Care este garanția curentă?

Care este calitatea bulbilor de flori?

Bakker este membru al Stichting Kwaliteitskeurmerk Holland Selection si este, prin urmare, printre cei mai buni furnizori de bulbi si plante perene. Toti bulbii de flori si plantele perene livrate sunt de cea mai inalta calitate si oferim clientilor nostri 100% garantie de inflorire.

Bulbii sunt evaluati, printre altele, pentru a ne asigura de calitatea, specia si corectitudinea culorii. In acest fel va putem garanta ca bulbii de flori pe care ii comandati de la Bakker.com vor inflori si, de asemenea, oferim o garantie de crestere si inflorire de pana la 1 an pentru acestia.

Este necesar un certificat pentru bulbi, pentru a ii transporta in strainatate?

Procedurile privind transportarea bulbilor difera de la tara la tara. In unele cazuri, este necesar un astfel de certificat. Bakker nu furnizeaza aceste certificate.

Bakker.com are o marca de calitate?

Bakker este membru al Stichting Kwaliteitskeurmerk Holland Selection si este, prin urmare, printre cei mai buni furnizori de bulbi si plante perene. Toti bulbii de flori si plantele perene livrate sunt de cea mai inalta calitate si oferim clientilor nostri 100% garantie de inflorire.

Bulbii sunt evaluati, pentru a ne asigura de calitatea, specia si corectitudinea culorii. De aceea, oferim 100% garantie de crestere si inflorire.

 

Care este calitatea pomilor, plantelor si arbustilor?

Bakker.com furnizeaza doua tipuri de plante:

Plante de exterior
Acestea sunt scoase din pamant de catre producator si curatate. Plantele sunt apoi pastrate in depozite recoroase, la temperatura si umiditatea optime. Temperatura in depozite variaza in functie de varietati; temperatura este optima pentru hibernarea speciilor respective. Aceasta asigura continuarea dezvoltarii cand plantele ajung la client.

Plantele crescute in ghiveci
Acestea sunt stocate in condtii optime la producator, pana cand sunt comandate. Sunt mutate atunci in depozitele Bakker si trimise cat mai rapid posibil catre clienti. Avantajul acestor plante este ca pot fi plantate tot timpul anului. Si aici, controlul calitatii este asigurat de catre Bakker pe intrega aperioada de pastrare.

Care este calitatea semintelor?

Semintele noastre sunt certificate de NAK Horticulture - Agentia Olandeza de Inspectie pentru Horticultura (Nederlandse Algemene Keuringsdienst), care se ocupa cu inspectiile si certificarea tuturor companiilor care furnizeaza seminte.
Procesul de extractie a semintelor este complex si consumator de timp. Semintele special selectate pe care le livram au fost verificate in acest sens. Semintele sunt uscate, curatate de alte resturi si ambalate.

Care este calitatea plantelor de interior?

Livram plante de interior care au fost cultivate cu cea mai mare grija si la cele mai inalte standarde. Durata de viata a plantelor de interior depinde de varietate si conditiile de ingrijire. Plantele de interior cu una sau mai multe flori caracteristici si perioade specifice de inflorire. Pentru mai multe informatii si detalii, va rugam sa cititi informatiile despre varietatea pe care o doriti.

Cos de cumparaturi

×

Product title

1 x 29,95 lei

Subtotal

Choose your country

 1. België België
 2. Belgique Belgique
 3. Ceska Republika Ceska Republika
 4. Deutschland Deutschland
 5. France France
 6. Italia Italia
 7. Magyarország Magyarország
 8. Nederland Nederland
 9. Österreich Österreich
 10. România România
 11. Schweiz Schweiz
 12. Suisse Suisse
 13. United Kingdom United Kingdom