Actualizări coronavirusului

Bakker.com mai funcționează?

Da, toate departamentele noastre sunt deschise si lucreaza in conformitate cu restrictiile instituite de Guvernul olandez. Aceasta inseamna ca aplicam toate masurile preventive si ca respectam indrumarile emise de RIVM (Institutul National Olandez pentru Sanatate Publica si Mediu) si de OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii). Inseamna ca facem curatenie suplimentara si ca ne dezinfectam depozitele, salile pentru personal si vehiculele de transport. 

In prezent se livreaza toate comenzile?

Da, odata ce comanda dvs. a fost confirmata, veti primi o confirmare prin e-mail. Daca nu ati primit-o, va rugam sa va verificati folderul pentru mesaje nesolicitate. Daca exista vreun motiv pentru care nu va putem livra comanda, veti fi instiintat imediat prin e-mail.

  Este posibila in prezent expedierea de produse din Olanda?

  Conform ultimului decret al Guvernului olandez, nu există restricții privind circulația mărfurilor. Prin urmare, toate produsele vor fi livrate la adresa sau punctul de preluare a clienților.

  Companiile de transport vor asigura livrarea?

  Curierii cu care lucram sunt toti in activitate si respecta, de asemenea, cerintele de siguranta. Daca situatia se schimba din cauza masurilor mai stricte impuse de autoritatile nationale sau locale, va vom informa prin e-mail. 

  Cos de cumparaturi

  ×

  Product title

  1 x 29,95 lei

  Subtotal

  Choose your country

  1. België België
  2. Belgique Belgique
  3. Ceska Republika Ceska Republika
  4. Deutschland Deutschland
  5. France France
  6. Italia Italia
  7. Magyarország Magyarország
  8. Nederland Nederland
  9. Österreich Österreich
  10. România România
  11. Schweiz Schweiz
  12. Suisse Suisse
  13. United Kingdom United Kingdom